Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Tack! ! !

Av Yvonne o Jan Nyberg - 11 januari 2009 12:37

Vill bara tacka allra ödmjukast för alla goa hälsningar "himmifrån"! Jag blev alldeles varm om hjärtat när jag läste dom...och litta rörd oxå...TACK TACK TACK alla!

Vill bara kort tillägga att vi har en alldeles fantastisk resa. Vi går från värmen till den bistra kylan igår! Och allteftersom vi förflyttar oss blir dagarna längre...ljust på kvällen till klockan 22.00 Och svinkallt ute! Opponervända världen, va?

Kajsa! Svar på din fråga: nej sms:en går inte att varken sända eller att ta emot, tyvärr! Vi prisar vår blogg!

Nu väntar Ushuaia! Halva tiden av vår kryssning har nu gått och man vill bara ta vara på all tid man kan! Uppleva, uppleva, uppleva!

Janneman hälsar och tackar för namnsdagsuppvaktningen! Naturligtvis hade detta egot glömt den i hastigheten! Tack för påminnelsen! 

 
 
Ingen bild

Gunilla

11 januari 2009 18:47

Kära lilla svägerska!
GRATTIS och en stor varm födelsedagskram till dig från mig! Tack för fin reseskildring och härligt kort på herrskapet vid hornet. Fräckt!!! Ni ser väldigt nöjda ut, kan man säga. Vilken upplevelse det hela är, du får väl nästan knipa dig i skinnet för att förstå att det är du som är med om allt detta. Vi har firat dagen med "julgransplundring" vilket också var en behaglig upplevelse i sig. Rent och fräscht blev i alla fall resultatet. Däremot fick Lars nästan ryggskott när han dubbelvikt skulle kolla på jordgloben var ni verkligen befann er. Lite glögg lindrade dock det hela så nu är allt bra igen.
Ha en fortsatt angenäm tur!
PS. En namnsdagskram även till Jan. DS.

 
Ingen bild

ÅSA

11 januari 2009 21:29

GRATTIS!
Stor grattiskram till min lilla mamma. Linn och Linus hälsar också.
Detta är andra gången idag och tredje gången denna helgen som jag försöker skicka kommentar måtte den komma in denna gången. Det börjar bli ganska frustrerande att skriva gång på gång utan att det kommer in, ser ok ut när jag skickar. Skyller på Linus dator, det gick ju bra första gången (och det kan ju inte vara SBK...)!
Innan idag, när jag skrev förra gången, kom Linn och fick syn på ert foto på bloggen och utbrast "oh, Janne o mormor, jag älskar dem, skicka puss" och sen skicade hon en släng kyss - hoppas ni känner den ända där borta!

Det är så fantastiskt att läsa om era bravader (och ja vi är avvis) vi hoppas på massor av foton så vi kan dela era upplevelser när ni kommer hem.
Förförra gången jag försökte skriva till er (!!!)var när båten (jaja, jag vet att det är ett fartyg) gjort en U-sväng. Fy vad obehagligt! denna svensken hade förmodligen suttit i en livbåt, med flytväst på, innan någon hunnit mumla "semester"......somliga e riktiga landkrabbor!
Linn vill även hälsa att hon snart är rumsren och har klistrat några STORA klistermärken på tavlan.

Kram Åsa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne o Jan Nyberg - 30 november 2016 19:44

ja, imorgon är vi hemma och ikväll har vi njutit en ank-middag på Ratskeller i Lubeck. Då tarvas några reflektioner.   Så här vackert är det i en av de många fina matsalarna       Under vår avslutande måltid under valven i rådhuskällaren tack...

Av Yvonne o Jan Nyberg - 29 november 2016 15:09

När livsandarna är hos oss båda är det fint att komma till gamla hansastaden Bremen. Julmarknaden är stor och innehållsrik, vi träffade många gemytliga och trevliga tyskar på våra stopp bland gluewein och annat.   Dagens lunch på Bremen Ratskelle...

Av Yvonne o Jan Nyberg - 26 november 2016 09:38

... fick Y en magåkomma och vi körde raka vägen hem.   Inatt i Baskien fick den andre någon form av åkomma. Feber och ont i kroppen. Och lite magont.   Därför kör vi nu mot Helsingborg. Dagsformen får bestämma tid och plats för våra stopovers...

Av Yvonne o Jan Nyberg - 25 november 2016 19:07

Fenomenet i USA har spridit sig. Finns visst nu överallt. Även här och det gjorde vår lunch 50% billigare. Blev vi lyckliga eller lyckligare av det? Knappast. Men imponerade och belåtna oavsett;    Pumpasoppa med krispiga krutonger och tryffelolj...

Av Yvonne o Jan Nyberg - 24 november 2016 20:20

Ja, Spanien bjuder stora variationer. Vi är 103 mil norr om Rota och har passerat det fascinerande spanska höglandet igen.  Att det är fascinerande konstaterade vi för en månad sedan på väg söderut. Nu norrut och det har hänt en del under den tiden. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards