Alla inlägg den 5 september 2014

Av Yvonne o Jan Nyberg - 5 september 2014 23:15


Att vakna i en skön säng på ett fint hotell, ge sig i kast med frukostbuffén och sätta kurs på sjömanskyrkan och bli väl mottagen av ett trevligt prästpar är inte dumt. Staffan Eklund har redan i år vigt sju svenska par och förra året total tretton. Rekord.


Så blev halva dagen.


Den resterande bestod i lunch utan ostron och en gps satt söderut.


Vi hamnade i staden och halvön Coronado vid San Diego. Precis som det var tänkt.


Det blev ytterligare ett fint hotell (framöver blir det motell längs vägen) med balkong och utsikt, ett stort poolområde och ett lite märkligt restaurangkoncept.


Vår tio-årsdag slutade med solnedgång, italienska köttbullar och en samtalsstund på balkongen med San Diego i kvällsljus framför oss. Romantiskt? Ja,


Vädret är fortsatt bästa tänkbara. Som en varm svensk högsommardag.


Det kommer dock att förändras. Norbert heter orkanen som är på väg norrut längs Mexicos kust. Helgen här kommer bli blåsig och förmodligen regnig. Därför kommer vi förkorta med en dag och ge oss ut i öknarna. Där är det över 100 Fahrenheit har vi sett. Varmare än 38 C alltså.


Innan vi sticker tog vi oss till en Outlet ett par kilometer från Tijuana och Mexico. Här skiljer en nationsgräns överflöde och armod.


Starbucks har gott kaffe och WiFi vilket är väldigt bra då bara en av oss har shoppingskorna på sig.


Prästfrun Maja som har anställning som assistent rekommenderade Joshua Tree National Park. Det kan gott bli så att vi kör dit. Vår ursprungliga tanke var att köra längs gränsen rakt österut till Tucson, Arizona. Vi får se hur det blir.


Att denna reseblogg fortfarande saknar bilder beklagar vi å det grövsta. En vacker dag inom allt för långt kommer endast bilder att visas som ett collage över en veckas Roadtrip.


See ya!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards