Alla inlägg den 4 maj 2011

Av Yvonne o Jan Nyberg - 4 maj 2011 23:59

Ja, enligt kännerskan är outleten en halv timma härifrån till och med bättre än det gigantiska Sawgrass Mills på andra sidan Florida. Hur det nu går till eller mäts. Troligen fler kap per butikbesök. Än snyggare klänningar till ännu bättre priser. (Bilder på outfitsen kommer Kajsa, jag lovar, men vi börjar mata lite försiktigt)


Under alla förhållanden har vi nu varit på resa i två dagar. Den ena ägnades åt lufthansaflyg och bilresa i en svart Chevrolet Impala av senaste modell och den andra dagen till morgonpromenad på stranden, frukost på en Diner, outletbesök som sagt och så sol och bad på kritvit strand och Dinner på uteservering i solnedgång precis invid piren i Fort Myers Beach. Jättemysigt.


Alla förhållanden är också goda. The Sunshine State bjuder 30 plus i luften och frågan är om inte det är samma i vattnet. Mexikanska Golfen är varm och skön. Vi bor med kök så naturligtvis har vi också provianterat lite frukostingredienser. Glömde det i stycket ovan men den informationen ser vi som viktig i en resblogg, så nu vet vi alla det också.


Fort Myers Beach är en egen liten stad i Lee County. Staden i sin helhet täcker en hel ö och ligger runt fem mil norr om Napels på Floridas västra kust.

Då vi körde ut i gryningen luktade det starkt av brandrök och vi fick senare veta att det finns flera härdar av buskbränder runt om i sydvästra Florida.


På TV är det mycket Osama Bin Laden. Alla nyhetskanaler har djuplodande diskussioner om situationen nu efteråt. Flera föreslår nu att USA drar sig ur Afganistan och slutar stödja Pakistan. Många anser att just Pakistan som fått massor av finansiellt och millitärt stöd av USA är en opålitlig partner som kör med dubbel bokföring. Triljoner av dollar har satsats direkt och indirekt på krig och insatser efter elfte september. Pengar som tagits från allt annat de kunnat satsas på. Utbildning, vård, you name it!


Då vi inte tagit mer än några få floridabilder än kompletterar vi dagens bildutbud med två välkända damer. En från Höganäs, en från Grevie. Dom är systrar och senast vi såg dem såg de ut som följer. En i hatt och en i berättartagen.

         

Y såg så nöjd, mätt och belåten ute igår kväll efter några välkryddade Tacos och  solnedgången var sedvanligt vacker.


gonatt, vi hörs…                         

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards