Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Yvonne o Jan Nyberg - 13 maj 2011 19:36

Gårdagens träff på Latitud-medlemsmötet med hela toppgarnityret ombord blev intressant.


Det är så klart så att vi inte är ensamma med kverulerande över hytt och promenaddäck och lite sådant. NCL är har uppenbarligen fått dessa klagomål tidigare och känner vi amrisarna rätt har det säkert ibland blivit ljudligt.


NCL har nya båtar på gång och eventuellt nya destinationer. Asien kanske, Australien kanske.


Nya projekterade båtar kommer inte se ut som Epic, det är vår gissning efter att ha hört lite tissel och tassel mellan skål och vägg. Epic är inte den succé man hoppats på.


Ikväll är vi tillsammans med Jansens från Vejbystrand bjudna på middag med Staff Captain Pelle Fredriksson. Det ska bli trevligt. Kanske kommer även vår Norske kapten att vara med då han tydligen kör motorcykel. Klart han vill höra om Karin och Kjells ms-tur.


Vi är övertygade om att Kajsa galant tar sig runt den springande milen i morgon på sin vilja och jävlar anamma. Träningsverken kommer senare då träningen inför loppet väl får betraktas som ganska ringa.


Vi är övertygade om att herskapet Hansson och Karringer får en upplevelserik dag och natt med ett 100-årsjubilerande Ordenssällskap.


Vi är övertygade om att Åsa och Linus tagit ett klokt beslut. Nästa gång är det väl Linus som har turen att ha bokat något först. Vi önskar också Linus en riktigt bra födelsedag och ett skickar ett rejält grattis.


Vi är övertygade om att baren ligger precis där Bo säger att den ligger. Det kommer sitta fint med en öl efter att vi badat thermalbad i de heta källorna.


Vi är övertygade om att dagens bilder som visar våra handduksvikta gosedjur och interiörer från isbaren väl fyller sin funktion och plats.

             

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards