Alla inlägg den 8 april 2009

Av Yvonne o Jan Nyberg - 8 april 2009 19:32

Påsken 2009 önskar vi ska bli en glad och god påsk för oss alla. Var och på sitt håll, var och en i sitt sällskap. Våren är ju här med både värme och sol. Visst är det jättepositivt med den globala uppvärmingen.


Påsk på skilda kontinener: Karringers är i Tokyo och Hansons i Florida fvb till London med "Independence of the Seas" från Royal Caribbean. Den du, det är också en kryssning värd att uppleva. (Den 13 april hörs vi, Bo och Kirsten ombord var sitt kryssningsfartyg. Ert i Atlanten, vårt i Medelhavet.)


Våra kryssningskompisar från Cape Horn tillönskas en särskilt Glad Påsk för övrigt. Det gäller så klart även alla andra som råkat hamna på denna lilla anspråkslösa blogg.


Uppmaningen om att kryssa med oss den 10 april från Barcelona antogs enhälligt av ingen. Vi reser därför ånyo på egen hand och då vi trivs gott i varandras sällskap kommer vi inte ha några problem att njuta denna medelhavskryss. Och vi ser så klart fram emot lata, intressanta, roliga och spännande dagar.


Vi fortsätter med Norwegian Cruise Lines och deras Freestyle Cruising. Denna gång heter fartyget "Jade" och ni ser henne ovan. Rutten ser ni minsann också. Den är helintressant; var annan dag till havs passar oss utmärkt. Då får man gott om tid för att göra precis ingenting. Hur mycket detta är kommer kommande inslag att vittna om. Stoppen är högintressanta. Kairo till exempel skall bli kul. Det finns visst pyramider i Egypten sägs det. Dom ska vi kasta extra ögon på. Och sen tar vi bild på första bästa kamel som kommer i vår väg.


Men först ska vi ramla runt på Las Ramblas i Bracelona. Det sker i morgon efter att SAS tagit oss dit. Tapas blir det säkert och så får vi rådbråka vår spanska. Det ska bli kul. Si si, senioras senores y senoritas!!!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards